Concesie pe căsătoriile homosexuale. E voie, dar doritorii vor munci 3 luni la catedrală, fără plată

Au vrut drepturi? Biserica e de acord! Toţi homosexualii români care au de gând să se căsătorească trebuie să trudească 3 luni pe an, fără plată, la Catedrală, până la finalizarea acesteia, urmând să muncească până la 65 de ani la construcţia bisericilor din ţară.

“Aceşti sodomişti vor să se căsătorească doar din ambiţia de a nu plăti taxa de cununie la Biserică. Ei ştiu că niciun preot nu va accepta să-i cunune. E doar o ambiţie, pentru că toată lumea ştie că doi brbaţi nu pot trăi împreună. Cine le găteşte, fără o femeie?”, a declarat Sfinţia Sa Onufrie Rîuleţ, purtătorul de cuvânt BOR.

Ca să fie totul în regulă, să nu fie discuţii ulterioare, aceste obligaţii vor fi trecute în Constituţie. Mai mult, cei bănuiţi a fi homosexuali vor fi obligaţi şi ei să muncească câte o lună pe an la construirea de biserici. Homosexualii care nu se căsătoresc, dar locuiesc împreună, vor fi obligaţi să muncească 2 luni pe an, dar şi să achite câte 500 lei lunar la cea mai apropiată biserică, pentru că au tupeul să priveze BOR de sumele care li se cuvin prin lege.

Scris de Ionut
21 octombrie 2016 15:10
Citește mai mult despre: casatorie homosexuali

Alte articole

Vezi mai mult