Concurenţă acerbă în Gara de Nord! Taximetriştii urcă în tren şi agaţă clienţi încă din Ploieşti

Ciupeala la ieşirile din Gara de Nord nu mai merge! Mai nou, ca să prindă un client, mulţi taximetrişti se urcă în trenuri încă de la Ploieşti şi acostează călătorii, întrebându-i unde vor să meargă în Capitală.

“Reviste? Integrame? Taxi?”, asta aud mai nou călătorii CFR care vin spre Bucureşti. Taximetriştii spun că şpăguţa dată la naş pe tren merită din plin, pentru că dacă prind un fraier îl usucă de bani.

“Avem un coleg care îi ia din tren. L-am văzut ieşind arogant cu clientul la braţ, l-a condus la maşină şi a plecat. Am înţeles că l-a dus până în Berceni cu 6 milioane. Şi a fugit şi cu valiza, că fraierul de client o pusese în portbagaj! S-a scos”, comentează Robert Acrişor, un alt taximetrist pirat din Gara de Nord.

Taximetriştii spun că dacă ar prinde garantat o cursă Gara de Nord-Otopeni, ar fi în stare să vină cu trenul chiar şi de la Iaşi, sau de la Oradea: “La cât avem noi piraţii tariful pe kilometru, cu banii pe o cursă de la Gara de Nord la Otopeni nu mai ai nevoie să mai munceşti în viaţa ta”, a mai spus Robert Acrişor.

Scris de Ionut
23 iulie 2014 18:07
Citește mai mult despre: concurenta gara de nord taximetrist

Alte articole

Vezi mai mult