Concurenţă pentru silicoane: berea care creşte sânii

În sfârşit, bărbaţii au un motiv serios să meargă la bere cu partenera: bulgarii cică au inventat o bere care creşte sânii. Ce-i drept, lucrul ăsta se întâmpla oarecum şi până acum: pe măsură ce numărul de beri creştea, bărbaţii vedeau femeile cu sânii din ce în ce mai mari. Acum însă, efectul „sâni mai mari” are toate şansele să rămână şi după ce efectul alcoolul trece, se laudă inventatorii berii.

Pe de altă parte, bărbaţii vor trebui să fie foarte atenţi şi să evite berea asta. Orice băutor de bere serios deţine o burtă respectabilă, fapt pentru care apariţia unor sâni n-ar fi tocmai indicată. Adică să fim serioşi, imaginea unui burtos cu decolteu nu cred că ar fi tocmai plăcută. Burta, de bine de rău, se mai poate suge, mai poţi plusa la aparenţe, însă cu sânii e practic imposibil.

Femeile, în schimb, au toate motivele să consume berea asta. Decât să dea mii de euro în saloane de chirughie plastică pentru implanturi cu silicon, mai bine beau o bere pe terasă. S-ar remedia cu ocazia asta şi o disciminare mai veche. Berea consumată de bărbaţi a ajutat multe femei urâte să îşi găsească un partener (chiar dacă, de regulă, pe termen scurt), poate e timpul ca şi bărbaţii urâţi să aibă o şansă în plus la femei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 iunie 2010 13:06

Alte articole

Vezi mai mult