Concurs TNR: Tată, ce înseamnă „a ejacula”?

Eram in clasa a XI-a,cu putin inainte de a implini 18 ani,eleva la un liceu auto,un un liceu de top de alminteri(acolo a invatat si Anghel Saligny,asta ca sa ma laud nitel)..In cursul saptamanii locuiam in internat,sambata si duminica eram acasa,in sat,dupa bani si provizii.

 

Aveam UTLM (acum nu garantez exact insiruirea initialelor, sunt 20 ani  de atunci si  oricum neuronul a sucombat de mult) cu un inginer mai tanar si destul de democrat care incerca sa ne deschida noi orizonturi. Nu mai tin minte contextul ,stiu doar ca a spus :”fetelor,astupati-va urechile” si a folosit cuvantul ejaculat. Eu nu l-am ascultat,am auzit ce-a rostit,nu am inteles cuvantul,am cautat in dictionar(nu in Breban ca nu aveam asa ceva,intr-ul banal DREV (dictionarul limbii romane pentru elevi) insa misterul nu voia sa se dezlege.

 

Curiozitatea nu-mi dadea pace,banuiam ca e un termen medical,tata fiind veterinar am zis sa astept pana ajung acasa.A venit sfarsitul de saptamana,sambata nu am reusit sa imi domolesc curiozitatea,insa duminica nu am mai scapat momentul.

 

Eram la masa de pranz, duminica in familie, eu cu tata pe bancuta, mama in fata mea pe un scaun. Se servise ciorba si ma trezesc intreband cu toata inocenta:
-Tata, ce inseamna „a ejacula”?
Tatal meu  este mai brunet la ten insa l-am vazut trecand de la verde la visiniu in cateva secunde.A scapat lingura ce o ducea la gura,ciorba s-a imprastiat pe masa,mama nu schita nici un gest …..se lasase o liniste mormantala.
In acele clipe am constientizat ca am comis-o insa nu puteam sa ma misc.Mutam privirea de la unul la altul cand intr-un tarziu aud vocea tatei:
-A elimina!!!

Text trimis de Constantinescu Nico

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 noiembrie 2009 10:25

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult