Poveștile de groază despre pensiunile românești continuă să apară. Turiștii români, care sunt foarte toleranți și înțeleg că cearceafurile nu pot fi schimbate zilnic dacă zaci beat pe ele, sunt însă intransigenți cu grătarul pensiunii. O familie care și-a petrecut mini-vacnața la munte descrie oroarea unui weekend fără grătar.preistorie_valea_prahovei.jpg

”Am ajuns târziu, era noapte, n-am văzut ce era prin curte, dar nu ne-am imaginat că n-ar avea grătar. Dimineața am dat ochi cu dezastrul. N-aveau nici măcar un grătar din ăla de picnic. Noi unde să ne facem selfiurile alea, cu haștag #porceală?? Mi-au dat lacrimile și am cerut banii înapoi”, spune Relu, turist dezamăgit.

Aceștia au fost nevoiți să-și facă fripturile la frigare, ”ca primitivii”, conform declarațiilor. O altă familie de la pensiune n-a suportat și s-a dus cu carnea la o pensiune vecină. Patronul pensiunii fără grătar spune că a avut unul mare, superb, dar l-a demolat după ce niște vegani l-ar fi spurcat, punând dovlecei pe el: ”Nu puteam trăi cu rușinea de a avea un grătar pângărit în curte. Mai bine lipsă”.

Scris de TNR | Sunday, 16.06.2019 09:02 Social

National Cinematografic