Conductă spartă în Rahova! Primăria, în fața unei dileme: o reparăm sau îi zicem mica Veneție?

O țeavă de apă rece care s-a spart în cartierul Rahova a pus autoritățile locale în alertă, după ce, în numai trei zile de la incident, aproape 4 persoane s-au înecat în balta formată. Pe de o parte Primăria Sectorului 5 are solictări din partea cetățenilor care cer astuparea gropii, pe de altă parte, primarul și-ar dori să atragă mai mulți turiști la el în sector.

„Dacă dă Domnul și mai ține inundația asta un pic, am putea să renunțăm la alte planuri și să zicem acestui loc mica Veneție”, a dat asigurări primarul de la 5, Marian Vanghelie. Astfel, calea Rahovei va fi redenumită Canal Grande sau Canalasso și va fi primul bulevard din București, de la înființarea orașului, unde nu se va putea parca pe stradă cu avariile pornite.

Reședința clanului de țigani cuțitari Eminescu, o frumoasă clădire în stil neorrom, cu 79 de turnulețe, va fi redenumită palatul Dogilor și va putea fi vizitată, atât pe jos cât și călare. Deja locuitorii zonei s-au adaptat la noile condiții și, în așteptarea turiștilor, au mărit prețurile la cazare și droguri. Singurii care nu au reacționat au fost oameni de la Urban și Rosal care continuă să splele străzile, deși în unele locuri apa atinge 6 metri și e învolburată.

Scris de Ef
27 august 2014 17:08

Alte articole

Vezi mai mult