Locatarii dintr-un bloc din Berceni au fost treziți violent în această dimineață de o serie de urlete aproape inumane. Câțiva cetățeni au reclamat că pe lângă urlete pe casa scării se simte un miros puternic de piele arsă și/sau de siguranțe. 

bloc berceni.jpg

„Nu știm exact ce se întâmplă, urlă de aproape o oră, cât durează dom'le să tai un porc? Am sunat prima dată la Direcția Sanitar-Veterinară, să vină cu un specialist și cu arzătorul, dar nu răspundea nimeni la ușă. Și e destul de deranjant, nu putem să ne odihnim dimineața și la prânz, așa cum ne-am obișnuit de veacuri, de când stăm în blocul ăsta”, a declarat un vecin. 

O patrulă a poliției comunitare a încercat să intre în apartament pentru a rezolva problema, din păcate acest lucru este dificil întruncât de frica hoților, locuitorii și-au pus câte trei rânduri de uși de fier ferecate cu 7 zăvoare tari precum cremenele. „În acest moment agenții noștri sunt pe site-ul LiveJasmin, pentru a verifica dacă nu cumva este vorba de un caz videochat ieșit de sub control pentru că, vă asigur, ne-am mai confruntat cu astfel de probleme”, a anunțat șeful poliției comunitare sector 4.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Thursday, 21.12.2017 12:29 Social

National Cinematografic