Probleme în localitatea Balș din Oltenia, unde o ambulanță îl caută de mai bine de trei ore pe Matei, tipul ăla care se pricepe la boli infecțioase. Autoritățile locale s-au dovedit, ca de obicei, neputincioase, nici primarul nici șeful poliției neștiind niciun Matei care să corespundă descrierii.

bals.jpg

„N-avem timp să stăm la discuții, e urgență națională dar și mondială. Ni s-a zis să-l ducem la Matei la Balș, aici l-am adus pe mortul ăsta. Să facă ce vor cu el, să se spele pe cap, dar să-l ia rapid că mai avem de adus vreo câțiva. Până diseară umplem orașul de oameni infectați dacă nu găsesc un loc de depozitare oamenii de-aici”, a declarat șoferul de pe ambulanță. 

După clarificarea confuziei, ministerul sănătății a anunțat că o soluție de bun simț ar fi construcția unui spital de boli infecțioase în localitatea Balș, din fonduri europene, care să primească toți acești bolnavi care vor veni în continuare. O estimare inițială arată că acesta va fi gata în 12 ani și va costa 174 de milioane de euro, fără zugrăveli.

după o idee de George Latis.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 28.02.2020 19:36 Social

National Cinematografic