Confuzie. O ambulanță a ajuns la Balș și îl caută pe unul, Matei

Probleme în localitatea Balș din Oltenia, unde o ambulanță îl caută de mai bine de trei ore pe Matei, tipul ăla care se pricepe la boli infecțioase. Autoritățile locale s-au dovedit, ca de obicei, neputincioase, nici primarul nici șeful poliției neștiind niciun Matei care să corespundă descrierii.

„N-avem timp să stăm la discuții, e urgență națională dar și mondială. Ni s-a zis să-l ducem la Matei la Balș, aici l-am adus pe mortul ăsta. Să facă ce vor cu el, să se spele pe cap, dar să-l ia rapid că mai avem de adus vreo câțiva. Până diseară umplem orașul de oameni infectați dacă nu găsesc un loc de depozitare oamenii de-aici”, a declarat șoferul de pe ambulanță.

După clarificarea confuziei, ministerul sănătății a anunțat că o soluție de bun simț ar fi construcția unui spital de boli infecțioase în localitatea Balș, din fonduri europene, care să primească toți acești bolnavi care vor veni în continuare. O estimare inițială arată că acesta va fi gata în 12 ani și va costa 174 de milioane de euro, fără zugrăveli.

după o idee de George Latis.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 februarie 2020 17:02
Citește mai mult despre: coronavirus

Alte articole

Vezi mai mult