Constanţa, pustie pe timpul verii! Cei mai mulţi localnici sunt plecaţi la mare la bulgari

Nici măcar constănţenii nu mai aleg să îşi petreacă vara pe litoralul românesc! Recent, un grup de români s-a rătăcit în drum spre Nisipurile de Aur şi a ajuns în oraşul lui Radu Mazăre, constatând cu uimire că acesta este complet pustiu de peste o lună de zile.

“Am omis să facem dreapta spre graniţă şi ne-am trezit în mijlocul Constanţei“ spune Decebal Popescu, şoferul grupului. “Arăta ca oraşele fantomă din filmele western: ciulini purtaţi de vânt, uşi fluturând larg deschise şi nici ţipenie de om pe străzi. Într-un târziu ne-am întâlnit cu un bătrân care ne-a lămurit că toată lumea e plecată la mare la bulgari, că e mai ieftin decât să stea la mare acasă. Se întorsese fiindcă îşi uitase ochelarii, dar acum regreta, spunând că ar fi fost mai ieftin să-şi facă unii noi la Albena sau la Balcic.”

“Există zvonuri că în extremitatea nordică a municipalităţii, la Mamaia, ar exista un hotel unde mai sunt cazaţi oameni”, au transmis autorităţile constănţene, aflate şi ele în Bulgaria. “Nu am reuşit să-i contactăm, dar avem motive să credem că e vorba despre persoane care au interdicţie în ţara vecină. Altfel nu ne explicăm ce mai caută pe litoralul nostru.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
11 iunie 2013 13:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult