Construcţie inutilă! Până la finalizarea Spitalului Metropolitan, toți medicii români vor emigra din ţară

Anunțul autorităților îm privința construirii unui spital metropolitan la București dovedește, încă o dată dacă mai era nevoie, că Guvernul nu știe în ce țară trăiește. Termenul de finalizare de 20 de ani este cea mai bună dovadă, pentru că până atunci nu vom mai avea niciun medic în țară.

„Chiar și acum pleacă din țară mai mulți medici decât pot să producă facultățile și spitalele. Până în 2038 nu vor mai fi medici în România, că vor pleca și profesorii de facultate, că și ăia sunt medici la bază. Iar cei care nu sunt ies la pensie până atunci”, a declarat un reprezentant al Colegiului Medicilor. 

De cealaltă parte însă nu se vede nici un semn de îngrijorare. Reprezentanții Ministerului Sănătății spun că există și un plan B în cazul în care nu vor mai fi medici în România până se termină Spitalul Metropolitan. „Există un proiect de lege care prevede acordarea fiecărui român a unui voucher de sănătate odată la trei luni. Când omul se simte bolnav trebuie doar să folosească voucherul și gata, se însănătoșește. Mai mult, am prevăzut că poți cumula voucherele, dacă vrei să te însănătoșești din boli mai grave. Acestea vor fi acordate doar românilor care nu plătesc asigurări de sănătate, pe ăilalți dă-i dracu”. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 martie 2018 10:10
Citește mai mult despre: medici spital metropolitan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult