Veşti bune pentru locuitorii sectorului 3: Robert Negoiţă continuă fortificarea! Potrivit reprezentanţilor Primăriei, odată înălţate toate bordurile, acestea vor fi prevăzute cu creneluri şi turnuri de apărare.

negoita_borduri_fortificate.jpg

De pe deja celebrele borduri roz, cetăţenii vor putea arunca cu smoală şi ulei încins în năvălitori, iar la intersecţiile importante vor sta de pază poliţişti locali înarmaţi cu arbalete şi archebuze, au precizat autorităţile locale.

"Vorbim despre o adevărată linie Maginot, un Mare Zid Chinezesc care va proteja Titanul, Vitanul, Dristorul şi zona Unirii de toate invaziile, indiferent că acestea vin din cartiere vecine sau din afara Bucureştiului. Unii spun că demersul nostru e inutil, dar cine o să râdă când vin hoardele mongole?", a explicat primarul Negoiţă la o întâlnire cu arcaşii care a avut loc recent la cinematograful Gloria.

Criticii planului lui Negoiţă spun că, oricât de înaltă, citadela de borduri nu are nici o şansă în faţa catapultei uriaşe pe care o construieşte primăria sectorului 2.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 22.02.2018 15:36 Social

National Cinematografic