Continuă fortificarea Sectorului 3! Bordurile vor avea creneluri şi câte un turn de apărare la capăt

Veşti bune pentru locuitorii sectorului 3: Robert Negoiţă continuă fortificarea! Potrivit reprezentanţilor Primăriei, odată înălţate toate bordurile, acestea vor fi prevăzute cu creneluri şi turnuri de apărare.

De pe deja celebrele borduri roz, cetăţenii vor putea arunca cu smoală şi ulei încins în năvălitori, iar la intersecţiile importante vor sta de pază poliţişti locali înarmaţi cu arbalete şi archebuze, au precizat autorităţile locale.

„Vorbim despre o adevărată linie Maginot, un Mare Zid Chinezesc care va proteja Titanul, Vitanul, Dristorul şi zona Unirii de toate invaziile, indiferent că acestea vin din cartiere vecine sau din afara Bucureştiului. Unii spun că demersul nostru e inutil, dar cine o să râdă când vin hoardele mongole?”, a explicat primarul Negoiţă la o întâlnire cu arcaşii care a avut loc recent la cinematograful Gloria.

Criticii planului lui Negoiţă spun că, oricât de înaltă, citadela de borduri nu are nici o şansă în faţa catapultei uriaşe pe care o construieşte primăria sectorului 2.

Scris de Vasile
22 februarie 2018 13:02
Citește mai mult despre: borduri fortificatii Robert Negoita

Alte articole

Vezi mai mult