Contribuabil model! Câștigătorul la loteria bonurilor își luase un brăduț pentru Lamborghini

Un om modest, de la țară, fiul unui primar din Giurgiu, tânărul care a câștigat loteria bonurilor fiscale nu este un om care vrea să epateze. „Scot Lamborghini-ul doar seara, când merg la discotecă sau în București, la Fratelli. În timpul zilei merg cu Maybach-ul lui tata, să arătăm că suntem oameni cumpătați”, povestește Ionel Dumitrescu, fericitul câștigător.

Acesta spune că a păstrat bonul pentru că iobagul îi spăla de obicei mașina era bolnav și i-a rămas după parasolar. Chiar și așa a avut emoții, pentru că nu știa în care Lamborghini și-a pus bonul, că are 4, albe, identice. „Norocul meu că a fost în ăla cu urme de copil pe bara din față și nu a trebuit să caut prea mult”.

Pentru că ideea loteriei i-a venit premierului după ce s-a făcut bugetul pe 2015, suma nu este prevăzută în buget și va fi luată de la un spital, cel mai probabil secția de arși de la Bagdasar. Câștigătorul a spus că va folosi banii pentru a-și face un mileu cu portretul lui Paul Walker, pe care îl va pune pe bancheta din spate a mașinii sale de serviciu, un X6 alb, superb, făcut la comandă. „Nu o să-mi ajungă toți banii, dar mi-a zis tata că mă mai ajută și el. Facem să fie bine”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
14 aprilie 2015 13:04

Alte articole

Vezi mai mult