În săptămâna 13 – 15 mai, Ministerul Muncii prin inspectoratele teritoriale a întreprins o amplă acțiune de control pentru depistarea problemelor de încălcare a legislației muncii. Astfel au fost descoperite o sumedenie de nereguli, cea mai întâlnită fiind condiția precară în care dorm Doreii la puctele de lucru.

dorei_dormind_impropriu.jpg

„Am găsit oameni dormind ziua în amiaza mare fără să aibă măcar un pet de bere să pună sub cap. Oameni care erau lăsați să doarmă fără cască de protecție, să-i tragă curentul. Trebuie tras un semnal de alarmă pe aceste aspecte”, a precizat ministrul Muncii.

Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate in muncă au efectuat 18 controale, 18 angajatori au fost sancţionaţi, şi au fost aplicate amenzi în valoare de 1.000 de lei şi 37 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 38 de măsuri cu termene precise de rezolvare. Controalele vor continua și în zilele următoare. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 16.05.2019 14:53 Social

National Cinematografic