Control de rutină. Zilnic, un inspector ANPC verifică 4 mici și o bere la Obor

Asta înseamnă să te dedici cu trup și suflet profesiei! Un inspertor ANPC verfică zilnic, de 10 ani, terasa Obor, unde solicită rapid 4 mici la inspecție și e foarte atent la cât muștar îi pune băiatul, căruia îi atrage atenția sever: „Sper că respectați legea! Cantitatea de muștar trebuie să fie egală cu cantitatea de mici!”

Inspectorul vine în civil, dar toată lumea știe cine e, pentru că e singurul de la coadă care are un termometru cu care verifică temperatura berii și dă imediat amendă dacă e chiar și cu o zecime de grad prea caldă.

Au fost zile în care inspectorul a oprit de la comercializare toți micii de pe stoc și i-a gustat pe rând: “Sănătatea publică e esențială. Eu mă sacrific, viața mea de simplu funcționar public e lipsită de valoare față de interesul consumatorului”, a declarat inspectorul între două clefăituri.

Uneori inspectorul face și controale-fulger, la prânz, cu doar doi mici și o bere, după care pune băiatul să semneze procesul verbal, felicită terasa că e totul în regulă și pornește spre alte terase care trebuie inspectate la fel de temeinic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
6 noiembrie 2021 11:11
Citește mai mult despre: ANPC mici Obor

Alte articole

Vezi mai mult