Controlor CFR, snopit în bătaie de trei navetişti care l-au confundat cu un terorist

Momente de groază trăite ieri de trei navetişti care călătoreau fără bilet în personalul Tulcea – Timişoara, supranumit şi Trenul Anotimpurilor din cauza faptului că ajunge la destinatie în patru anotimpuri. Deşi prezenţa unui controlor nu mai fusese atestată documentar de peste douăzeci de ani, aceştia au avut surpriza să se trezească în compartiment cu un om îmbrăcat în uniformă care le-a cerut biletele.

Ce a urmat este demn de un film de acţiune care l-ar face invidios până şi pe Tom Cruise. Bănuind că este vorba de un atac terorist, doi dintre navetişti l-au imobilizat imediat pe „agresor” în timp ce al treilea l-a bătut până l-a lăsat lat. Apoi suspectul a fost dus şi legat în toaleta vagonului, unde aproape s-a axfisiat din cauza gazelor de şist ce se formează inexplicabil în aceste locuri.

Controlorul a fost salvat numai de intervenţia hotărâtă a hoţilor de fier vechi, care din întâmplare tocmai furaseră cablurile electrice de la urmatoarea staţie şi se pregăteau să fure şi un vagon, moment în care au auzit gemetele acestuia. Surprinşi, hoţii şi-au făcut şi un selfie cu bietul controlor, pentru că era prima dată când vedeau cu ochii lor un astfel de personaj despre care auziseră doar din poveştile celor bătrâni.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 august 2015 12:08

Alte articole

Vezi mai mult