Controlul capitalului şi în România! Nu poţi scoate mai mult de 60 de lei pe zi de la păcănele

Panică la instituţiile financiare de tip “păcănele” din România. Criza de bani din Grecia se extinde şi la noi, iar oamenii stau la cozi uriaşe pentru a-şi scoate banii din aparate. Proprietarii localurilor cu păcănele spun că panica nu are nicio explicaţie, spunând că de fapt jucătorii s-au speriat fie pentru că erau beţi, fie pentru că erau drogaţi.

“Mi-a dat o chintă, am dublat-o, am băgat în casă şi acum aştept să iau banii, dar am înţeles că nu se dă mai mult de 60 de lei pe zi, că aşa ar fi zis BNR-ul. Dacă ştiam, jucam la ruletă”, explică Robert Acrişor, unul din posibilii păgubiţi ai crizei de capital din România. Dl. Acrişor spune că situaţia lui nu e chiar atât de rea, dar ştie un vecin care a avut 4 prune în line, dar nu poate să scoată.

S-a ajuns şi la situaţii extreme, în care jucătorii şi-au luat aparatul acasă, pentru ca patronul localului să nu intervină noaptea şi să-i fure din cont, sau, mai rău, să joace pe capitalul lor. Panica s-ar putea întinde rapid, fiind periclitate chiar şi casele de pariuri sportive: „Există riscul ca toţi cretinii care joacă la noi să realizeze că meciurile sunt aranjate pentru ca ei să piardă şi noi să le luăm banii”, spune Victor T, patron casă pariuri.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
29 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult