Controversă: Cercetătorii bărbaţi au emis ipoteza că 2014 e an bisect şi luna martie începe pe 2

Deşi pare incredibil, 2014 ar putea fi an bisect, iar luna martie ar putea începe direct cu ziua de 2! Astfel susţin cercetătorii de sex masculin ai unui institut bucureştean, a căror ipoteză revoluţionară este însă negată vehement de colegele lor.

“Timp de mai multe luni, am studiat intens calendarele civilizaţiilor antice, astronomia şi mai ales bugetul de ieşit la bere cu băieţii, ajungând la concluzia că, de fapt, februarie are 29 de zile în fiecare an, iar ziua de 1 martie are loc doar o dată la 4 ani Mayaşii şi egiptenii nu împărţeau mărţişoare, semn clar că încă din acele timpuri luna martie începea pe 2”, explică Decebal Popescu, expert în bărbăţie şi doctor în fiziologia prostatei, adăugând în şoaptă că speră să ţină chestia asta.

“Pseudoştiinţă! Prostii! Ziua de 1 martie e exact acolo unde o ştim cu toţii”, a exclamat, vizibil iritată, o cercetătoare a aceluiaşi institut, avertizând că acei membri ai comunităţii ştiinţifice care iau în serios năstruşnica ipoteza ar putea cerceta pe preş multe nopţi de acum încolo.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 februarie 2014 12:02

Alte articole

Vezi mai mult