Controversă! După fumat, în Vaslui s-ar putea interzice și violul în restaurante

După dezbaterile interminabile pe tema interzicerii fumatului în restaurante, o nouă controversă ar putea acapara din nou opinia publică, în special cea din Vaslui. Astfel, în cunoscutul județ, pe lângă fumat, ar putea fi interzis și violul în restaurante, propunere ce a stârnit valuri de revoltă printre vasluieni.

„Nu se poate, domnule, așa ceva. Hai, fumatul înțeleg să-l interzică, că poate să dea cancer nefumătorilor care inhalează fumul fără voia lor, dar cu violul ce au? Cu ce îl afectează pe vecinul de la masa alăturată că eu îmi violez femeia liniștit la masa mea? Probabil e o nouă directivă europeană, de la sataniștii ăia din UE care vor să interzică toate plăcerile nevinovate”, spune Ghiocel Asimionesei, violator vasluian.

În Vaslui, nu numai violatorii sunt revoltați, ci și babele. „Cum, maică, să interzică violul? Păi e singurul lucru care ne mai scoate din casă acum, la bătrânețe. Seara, ieșim și noi, ca babele, la cârciumă, să mai agățăm un violator, că numai ăștia se mai uită la noi, acum nici asta nu mai putem să facem? Doamne ferește, o să murim singure și neviolate în patul nostru”, spune o bătrânică dintr-un sat vasluian.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
19 august 2015 20:08
Citește mai mult despre: restaurant Vaslui viol

Alte articole

Vezi mai mult