Proaspăt desecretizate, convorbirile radio ale jandarmilor de la manifestaţia din 10 august nu aduc foarte multe noutăţi. Potrivit procurorilor care au studiat stenogramele, cele mai folosite sunt cuvintele "dă-i" şi "mufă", cu variantele "mufalău", "mufarină", "mufetă" şi "mufulan".

convorbiri_jandarmi_10_august.jpg
"Nu văd la ce ne-am fi aşteptat. Sunt, totuşi, nişte jandarmi ieşiţi la scandal, nu Pleşu şi Liiceanu la cafeneaua filosofală. Evident că vor vorbi despre cafteală, buleală şi cum să-i dai mucu' la fraier, chiar dacă uneori o fac codificat, adică când zic 'dă-i la ficaţi' de fapt se referă la picioare şi invers", a comentat Marcel, un cetăţean care asculta Radio România Muzical în seara de 10 august şi a prins din greşeală frecvenţa forţelor de ordine.

În afară de fâsâitul gazelor şi trosnetul pulanelor, pe înregistrări se mai aud replici extrem de previzibile, ca "Geani, vezi că ochelaristul ăla mai are nişte dinţi" sau "A zis şefu' mare de la PSD că dacă nu facem treabă ne trimite înapoi la fraţii Cămătaru să rânim la rinoceri", confirmă sursele noastre.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 28.11.2019 18:20 Social

National Cinematografic