Copia românească a uraganului Sandy, uraganul Gică, s-a defectat înainte de a produce pagube

În semn de solidaritate faţă de poporul american, experţii de la INMH au inaugurat ieri o replică românească a uraganului Sandy. Botezat Gică, uraganul românesc a fost eliberat deasupra Capitalei în cursul dimineţii, fiind proiectat să devasteze întreg sudul ţării înainte de a se disipa deasupra Mării Negre.

Din nefericire, uraganul Gică nu a reuşit să se deplaseze decât 30 de metri înainte să se defecteze din motive încă necunoscute, rămânând blocat într-un copac la ieşirea din curtea instituţiei. În cursul zilei de astăzi, rămăşiţele uraganului au fost îndepărtate şi depozitate într-o magazie pentru a fi reciclate la primăvară, cel mai probabil sub formă de rouă.

“Suntem foarte dezamăgiţi că uraganul nostru s-a stricat înainte de a produce pagube”, a declarat un meteorolog. “Acum desfăşurăm o anchetă pentru a scoate la iveală erorile de proiectare, iar pentru anul viitor sperăm să putem oferi publicului din România un muson de calitate şi o gamă întreagă de furtuni tropicale care să nu se defecteze din senin.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
30 octombrie 2012 17:10

Alte articole

Vezi mai mult