Până și copiii români s-au săturat de lipsa de infrastructură din țara noastră. Într-o scrisoare comună, semnată de sute de mii de copii din România, aceștia cer moșului și niște autostrăduțe, că mașinuțe au suficiente. 

autostrazi-jucarie.jpg

„În anul 2018 nu avem o austostrăduță care să lege sufrageria de hol, măcar, este de-a dreptul rușinos! Unde se duc banii noștri de pușculiță, pentru bere la pet la tata și abonament la Antena Play la mama? Cât se fură în casa asta?”, se plâng copii în scrisoarea adresată moșului. 

Aceștia au menționat că în Germania sunt autostrăduțe din baie în bucătărie până în dormitor și sunt gratis și poți să mergi cu orice mașinuță vrei pe ele, la orice viteză. Chiar și retardații de copii bulgari sau unguri au mai multe autostrăduțe decât românii. „Nu doar că au, construiesc încontinuu, cu tuneluțe pe sub canapea și podulețe și viaductuțe prin bradul de Crăciun”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 24.12.2018 12:26 Social

National Cinematografic