Copil certat de părinți c-a spart alocația pe rechizite și n-a dat de băut de 1 Iunie

Deși 1 Iunie ar trebuie să fie o zi care să aducă armonie și bucurie între părinți și copii, nu peste tot se întâmplă acest lucru. Într-un sat vasluian a izbucnit un scandal monstru între părinți și copilul lor de 8 ani, dintr-un motiv cât se poate de serios: copilul n-a dat de băut de ziua lui.

„Știa că vine ziua copilului și ar fi fost frumos din partea lui să ne dea de băut, dar el și-a spart toți banii pe rechizite“, a acuzat tatăl micuțului. „Dacă prostii din astea îi învață la școală, să dea banii pe rechizite în loc să-i dea pe băutură, eu mă gândesc serios să-l scot de la școală. Păi eu ce să fac cu rechizitele alea, că nu fermenetează orice le-aș face.“

Mai mult, se pare că incidentul nu este nicidecum unul izolat. Numai la nivelul județului Vaslui s-au depus deja 174 de reclamații la Protecția Copilului, în care părinții s-au plâns că n-au primit de băut de la copiii lor. Asta pentru că vasluienii sunt de părere că a proteja un copil înseamnă să te asiguri că poate să lea de băut părinților de 1 Iunie, că altfel riscă să-și ia bătaie.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
1 iunie 2022 13:09
Citește mai mult despre: bautura Vaslui ziua copilului

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult