Coreea de Nord a început construcția primului cyborg militar din pachete de țigări goale

După mai bine de doi ani de cercetări și adunat pachete de țigări de la liderii importanți ai partidului, Coreea de Nord a anunțat că va începe construcția primului cyborg militar ce va fi asmuțit împotriva tuturor dușmanilor națiunii și a partidului etern. Acesta va fi realizat integral din carton și va fi acoperit cu un aliaj format din staniolul rămas înăuntrul pachetelor.

Cea mai grea etapă a construcției robotului a fost adunarea pachetelor, întrucât doar câțiva demnitari de rang înalt din RDK au acces la pachete cartonate. În plus, o parte din pachete au fost furate de un grup de insurgenți care au construit din ele o șalupă cu care au încercat să fugă în Sud. Ambarcațiunea s-a scufundat la 3 metri de litoralul nord-coreean, iar toți membrii echipajului au murit.

Robotul va fi asamblat cu un lipici special, trimis din China, în baza unui protocol de sprijin militar. Cisterna cu lipici lichid de cea mai bună calitate chinezească a fost adusă cu mare grijă, noaptea, peste graniță, cu un elicopter Sikorsky CH-54. Robotul va fi manevrat de trei militari, doi ținându-l să nu fie dărâmat de vânt, al treilea fiind pilotul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
21 martie 2014 16:03

Alte articole

Vezi mai mult