Corneţeanu a părăsit redacţia Adevărul la bordul unui elicopter. Se îndreaptă spre Târgovişte

Dinu Patriciu l-a înlăturat noaptea trecută pe Răzvan Corneţeanu de la conducerea Adevărul Holding. Patriciu a explicat că a luat această decizie pentru că l-a surprins pe Corneţeanu lovind un copil. Potrivit mogulului, există şi o casetă care surprinde întregul incident.

Nimeni nu se aştepta ca Răzvan Corneţeanu, despre care Patriciu declarase că este cel mai bun manager din presa românească, să fie dat afară de la Adevărul Holding. Toată lumea credea că e veşnic sau, în cel mai rău caz, că îşi va lăsa urmaşii să-i succeadă în funcţie. Totuşi, noaptea trecută, Corneţeanu a fost obligat să îşi dea demisia.

 

Din sursele noastre, directorul general al Adevărul Holding a părăsit în grabă redacţia din Pipera la bordul unui elicopter, împreună cu sinistra lui sosie, Laurenţiu Ciocăzanu. Jos, angajaţii care lucrau în tura de noapte – atunci se face presă de calitate, ies nişte texte lucrate ca la strung – se adunaseră în dreptul biroului său, pentru a-i cere socoteală pentru faptul că erau supravegheaţi non stop, cu camere video.

Se pare că elicopterul la bordul căruia se află Corneţeanu se îndreaptă către redacţia locală Adevărul de seară Târgovişte. Vă vom ţine la curent cu desfăşurarea evenimentelor, deşi parcă am o sanzaţie de deja vu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
1 aprilie 2010 11:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult