Aflat pe plajă la Halkidiki, Bogdan M. spune că a avut parte de unul din cele mai triste concedii posibile. Asta pentru că în timp ce stătea pe șezlong cu un cocktail în mână și telefonul în cealaltă, a primit numai poze de la colegii lui cum se distrează la job.

corporatist-colegi-birou.jpg

Printre acestea s-au numărat cele în care colegii se adună la o bârfă de trei ore lângă automatul de cafea, una în care se confirmă că încă se fumează la balcon și nenumărate fotografii cu ședințe de briefing și evaluare intermediară a proiectului. „Mi-au apărut lacrimi în ochi când am văzut whiteboard-ul plin de task-uri”, povestește Bogdan.

Acesta și-a promis că gata, de-acum nu mai stă pe Facebook cât e în concediu, el promițând că va trimite pozele sale din concediu doar pe Instagram. „Din ce știu acolo sunt doar curve și minori, n-are nimeni cum să mă contracareze cu vreo poză cu o clădire de birouri”. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 29.07.2019 09:53 Social

National Cinematografic