Cea mai îndrăgită sărbătoare păgână a toamnei încinge spiritele şi în clădirile de birouri! Vlăduţ Dobre, Junior Senior Account Partner Officer la o corporaţie multinaţională din Pipera, povesteşte cum va celebra anul acesta Halloweenul împreună cu colegii săi de etaj.

deadline_la_cioplit.jpg
"De Halloween, cel mai important e să te distrezi. Eu unul am primit un task să cioplesc 1740 de dovleci, cu deadline la ora şase, când are loc şedinţa festivă, dar dacă se poate să-i cioplesc acum, în pauza de masă, ca să nu-mi afecteze workflow-ul. Cred că e doable!", s-a lăudat tânărul corporatist, care arată deja ca un strigoi, semn că ia în serios festivităţile mult aşteptate.

"Partea şi mai bună e că rămân cu vreo 5 tone de miez şi sâmburi de dovleac, deci n-o să mai trebuiască să comand mâncare câţiva ani, ceea ce e deosebit de eficient", a adăugat Vlăduţ.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 31.10.2018 16:06 Social

National Cinematografic