Corporatiști rătăciți pe munte de trei zile au apelat la un consultant pentru a decide ce să facă

Eveniment șocat petrecut în munții Apuseni după ce trei corporatiști aflați într-un team building s-au rătăcit pe munte. Se pare că, deși aveau semnal, au preferat să angajeze un consultant în loc să sune la salvamont. În momentul în care au fost găsiți, aceștia erau foarte slăbiți însă erau deciși să mai reziste două săptămâni până la primirea recomandării consultantului.

„În prima seară am auzit lupii și ne-a fost frică că nu vom mai apuca niciodată să terminăm situațiile urgente ce ne așteaptă la birou. Dorința de a vedea Excel-urile completate ne-a făcut să rezistăm. După mai multe schimburi de mail-uri am angajat consultantul care ne-a cerut doar 60.000 de euro pentru a ne trimite recomandrea cu ce să facem”, a povestit Patrocle, unul dintre cei rătăciți pe munte.

Surse din multinaționale afirmă că acest caz este unul fericit. Luna trecută un corporatist a fugit din team building și s-a ascuns pe la mânăstirile din Moldova de teama de a nu fi găsit de șefi. Căutările continuă și în acest moment deoarece și acesta ar avea mai multe situații de terminat și nu a făcut nici cerere de concediu.

Scris de TNR
17 iunie 2014 09:06

Alte articole

Vezi mai mult