Corporatiştii, bucuroşi de furtuna abătută asupra Bucureştiului: “Putem sta mai mult la muncă”

Strigăte de bucurie şi zdrăngănit de badge-uri s-au auzit astăzi în mai multe clădiri de birouri din Pipera la nici 5 minute de la începerea furtunii. “Slavă domnului că nu mai pot ajunge acasă, mai aveam 40 de prezentări în powerpoint de terminat”, a exclamat Zoltan Kiraly, un junior executive account manager de la o firmă din Bucureşti.

“Partea bună cu furtuna asta e că bate şi vântul, deci nu putem ieşi pe balcon la o ţigară şi o cafea. Ne vom putea dedica, în întregime, muncii de birou”, a spus un alt corporatist, la fel de entuziasmat. “Dacă avem noroc, după ce se termină furtuna vor fi pasaje inundate, copaci căzuţi peste liniile de tramvai, metroul stricat şi o să trebuiască să rămânem la job cu săptămânile”.

Ministerul Administraţiei şi Internelor a alocat un elicopter care va paraşuta în zona de birouri din Pipera mai multe pachete de supravieţuire care conţin cantităţi importante de pufuleţi şi iaurt. “Am paraşutat două tone de pufuleţi, cinci saci de pliculeţe de ness şi un butoi de iaurt bifidus în zonă. Conform estimărilor noastre oamenii de acolo vor rezista cel puţin o săptămână în aceste condiţii”, a declarat un oficial MAI.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

3 iunie 2013 14:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult