Printr-o petiţie de tip circulară cu memo ataşat, câteva mii de corporatişti din Pipera au solicitat Patriarhiei ca măcar anul ăsta Paştele să fie serbat joi, pentru duminică au un deadline important şi oricum ei duminica sunt la birou.corporatisti_cladire_birouri.jpg

Corporatiştii susţin că joi ar fi ideală pentru a serba Paştele, mai precis între orele 15:00-15:30, când taskurile sunt ceva mai puţine şi cel mai bine ar fi ca Înălţarea să fie serbată în aceeaşi zi, pe la 18:00, într-o scurtă pauză de ţigară, pe palier.

“Din estimările noastre, absolut toate aceste sărbători religioase pot fi comasate într-una singură, numită Jesus Day, în care putem aniversa faptul că s-a născut, a vindecat prostituate, a fost bătut şi ucis şi aşa mai departe”, spune Mihai T, corporatist.

Petiţia corporatiştilor a fost respinsă de Patriarhul Daniel, care a motivat că a fost “timbrată insuficient”, catalogând tentativa corporatiştilor drept “o manevră murdară de a separa Biserica de banii care i se cuvin”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 08.04.2015 16:30 Social

National Cinematografic