Mii de angajaţi ai unei multinaţionale din Pipera au organizat ieri o şedinţă de plâns în hohote, după ce un director lipsit de suflet le-a explicat, în cadrul unei prezentări Powerpoint, că Secret Santa nu există.

secret_santa_nu_exista.jpg
“Secret Santa e o invenţie! Nu există niciun moş care vă schimbă cadourile între ele. Sunt doar colegii voştri”, a declarat managerul Robert Acrişor, îndemnându-şi angajaţii să se maturizeze. “Nu mai sunteţi junior-level, să credeţi în Secret Santa. Grow up, sau vă iau responsabilităţile şi le outsource-uiesc unor corporatişti mai cuminţi!”

Deşi a curmat visele departamentului aflat în subordinea sa, spulberând magia lui Secret Santa, Acrişor s-a înmuiat repede şi a încercat să îndrepte situaţia: “Nu vă mai smiorcăiţi, ştergeţi-vă mucii şi hai în teambuilding. Vă iau vată de zahăr şi jetoane pentru dozatorul de cafea!”

Îi mulţumim lui Bogdan pentru idee (se știe el).

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 15.12.2014 19:07 Social

National Cinematografic