Corporatiştii, obligaţi să fumeze ţigări slim ca să reducă timpul petrecut la ţigară

Din cauza că unii angajaţi ai corporaţiilor petrec foarte mult timp la ţigară, cei mai importanţi manageri din domeniu au participat la un simpozion cu tema „Angajaţii voştri cât timp petrec zilnic la ţigară?”. Pe ordinea de zi a simpozionului a fost identificarea unor soluţii prin care timpul petrecut de corporatişti la ţigară să fie redus drastic.

Cea mai importantă măsură care s-a luat este obligarea tuturor angajaţilor din corporaţii să treacă pe ţigări slim în timpul programului de muncă. Astfel, toate locurile de fumat din corporaţii vor fi dotate cu camere video, urmând ca angajaţii care vor fi filmaţi fumând ţigări normale să fie penalizaţi cu o parte din salariu.

Mai mult, din momentul în care a ajuns în spaţiul amenajat pentru fumat, corporatistul are la dispoziţie 5 secunde ca să-şi aprindă ţigara. În caz contrar, riscă sancţiuni.

De asemenea, se interzice rularea ţigărilor în timpul programului. Cei care preferă să cumpere tutun şi să îşi ruleze singuri ţigările vor fi obligaţi să vină la locul de muncă cu ţigările gata rulate.

„E ca şi cum aş aprinde o scobitoare şi aş pretinde că am o torţă. Măsura este aberantă, dar bineînţeles că o voi respecta. Şefii noştri ştiu întodeauna ceea ce e mai bine pentru noi”, s-a revoltat un corporatist.

Scris de Calin
31 mai 2011 13:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult