Covidul, învins din nou de autorități: Nici în valul 5 nu vom declara decesele!

Spre deosebire de alte țări care se confruntă cu un număr record de infectări, autoritățile române sunt mai pregătite ca niciodată. Ministerul Sănătății a anunțat deja Direcțiile de Sănătate că nici tura asta nu trebuie declarați morții din Covid ca să iasă bine.

Pentru a trece cu ușurință peste val se va aplica o formulă matematică bine gândită astfel încât situația să nu pară nici prea rea, dar nici prea ușoară și să se evite sărbătorile și zilele libere pentru momentele de carantină. În privința certificatului verde, autoritățile au anunțat că-l vor lua în continuare în calcul și vor amenința cu el din când în când, de obicei seara, ca să existe subiect de discuție la televiziunile de știri.

În cazul în care acesta va fi făcut obligatoriu prin lege se vor aplica numeroase excepții pentru folosirea acestuia în așa fel încât să nu se transforme într-o povară. Conform calendarului vom avea valuri de covid prin ianuarie-aprilie, urmând ca în mai să fie o relaxare puternică dacă atingem ținta de vaccinați pentru septembrie 2021. Abia apoi, după ce trece vara și concediile mai facem un pic de circ și restricții cât e lumea în post să nu se simtă și din 2023 o luăm de la capăt.

29 decembrie 2021 16:54
Citește mai mult despre: covid sănătate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult