Cowboy din Iaşi, angajat să prindă cu lasoul tramvaiele care rămân fără frâne

Pentru prima oară în mai bine de 100 de ani, o primărie din România a scos la concurs un post de cowboy! Cea mai importantă sarcină a acestuia va fi prinderea cu lasoul a tramvaielor care rămân fără frâne.

„Candidaţii trebuie să fi absolvit o şcoală de cowboy acreditată, să fi văzut toate filmele lui Sergio Leone şi să aibă minimum cinci ani experienţă. Plus adeverinţă medicală care atestă că pot ţine în frâu o bestie de aproape 30 de tone”, preciza la acel moment Marcel Agărgăunei, director de HR în Primăria Iaşi.

Surse din cadrul municipalităţii spun că postul a fost ocupat de cowboyul Jim, fost agăţător-dezgăţător de bovine în cadrul unei mari companii de brânzeturi din judeţ. Acesta ar fi obţinut 6 puncte din 10 la rodeo şi 9 din 10 la interviu.

„Sigur, ne prinde bine un cowboy să mai înhaţe câte un tramvai scăpat de sub control”, adaugă Ion Grigore, şeful regiei de transport ieşene. „Dar să nu se dea în lături nici de la celelalte îndatoriri specifice. Adică să nu se ascundă după căruţă când vin pieile roşii de peste Prut.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
17 martie 2021 13:07
Citește mai mult despre: cowboy Iasi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult