Cozi uriaşe într-un magazin Mega Image unde s-a zvonit că se dau cartonaşe cu femei goale

Cozi infernale, îmbrânceli, înjurături şi chiar tentative de a intra cu pile într-un magazin Mega Image din Capitală, unde s-a zvonit că în locul obişnuitelor cartonaşe cu animale s-ar da unele cu femei goale.

„Când m-am trezit azi dimineaţă m-am uitat pe geam şi am avut un şoc. Era ca pe vremea comuniştilor, când aduceau pulpe la Alimentara. Era lume multă, coadă de 2 kilometri, veniseră de la 4 dimineaţa”, declară Victor R, care stă lângă Mega Image-ul cu pricina.

Angajaţii spun că oamenii s-au îmbulzit să cumpere orice le pica în mână, iar la casă solicitau făcând cu ochiul „campania aia cu… ştiţi dumneavoastră, cu cartonaşele cu fetiţe”, deşi noi nu avem o astfel de campanie, susţine un reprezentant Mega Image.

Clienţii acuză însă conducerea magazinului de mişmaşuri, convinşi că angajaţii au păstrat cartonaşele cu femei goale pentru ei, sau le-au dat pe sub mână numai rudelor şi apropiaţilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
20 februarie 2014 03:02

Alte articole

Vezi mai mult