Norocosul! Bucurie fără margini pentru un bărbat din Berceni, care a primit deja setul anual de chiloți pe care soția i-i dă de Crăciun. Anul acesta soția a decis să-i dea chiloții mai devreme, pentru că de sărbători e mereu vânzoleală, dar și pentru că e bine ca în ziua Crăciunului să aibă și el niște chiloți ca lumea, nu rupturile alea care au găuri în cur de prin septembrie.chiloti_cadou_craciun.jpg

De bucurie, românul Marian Coltea a uitat s-o bată pe nevastă, ba chiar a remarcat cu plăcere culorile chiloților aleși de ea, spunându-i ”foarte frumos, dragă”, apoi și-a cufundat fața în ei, ca să simtă mirosul acela de haine noi, după care a luat o pereche pe el și de încântare a deschis ușa musafirilor îmbrăcat doar cu noii lui chiloți.

După această scurtă ceremonie, Marian a aruncat noii chiloți pe jos prin sufragerie, semn că dorește ca soția să-i ia și să-i pună în sertarul acela secret, cunoscut de ea, urmând ca el să-i ceară o pereche în fiecare dimineață, aceasta fiind tradiția în gospodăriile românilor.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 12.12.2017 22:05 Social

National Cinematografic