Norocosul! Bucurie fără margini pentru un bărbat din Berceni, care a primit deja setul anual de chiloți pe care soția i-i dă de Crăciun. Anul acesta soția a decis să-i dea chiloții mai devreme, pentru că de sărbători e mereu vânzoleală, dar și pentru că e bine ca în ziua Crăciunului să aibă și el niște chiloți ca lumea, nu rupturile alea care au găuri în cur de prin septembrie.chiloti_cadou_craciun.jpg

De bucurie, românul Marian Coltea a uitat s-o bată pe nevastă, ba chiar a remarcat cu plăcere culorile chiloților aleși de ea, spunându-i ”foarte frumos, dragă”, apoi și-a cufundat fața în ei, ca să simtă mirosul acela de haine noi, după care a luat o pereche pe el și de încântare a deschis ușa musafirilor îmbrăcat doar cu noii lui chiloți.

După această scurtă ceremonie, Marian a aruncat noii chiloți pe jos prin sufragerie, semn că dorește ca soția să-i ia și să-i pună în sertarul acela secret, cunoscut de ea, urmând ca el să-i ceară o pereche în fiecare dimineață, aceasta fiind tradiția în gospodăriile românilor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 12.12.2017 22:05 Social

National Cinematografic