Mai multe echipe de pompieri dar și ambulanțe au fost chemate astăzi în București în cartierul Berceni, după ce câteva zeci de balcoane s-au prăbușit de la greutatea porcilor ținuți în ele. Intervenția a fost una dificilă, întrucât o parte din porci erau deja tăiați și pregătiți pentru pârlire.

porci balcoane.jpg

„Am ajuns la locul accidentului cu trei autospeciale dar una a trebuit s-o trimitem înapoi ca să aducă niște gaz și niște paie. Asta pentru că cetățenii disperați s-au adunat în fața blocului și au cerut măsuri de urgență, să nu se irosească bunătate de porc. Am pârlit la ei aproape 8 ore, cu tulumba lângă să nu cumva să se răspândească focul”, a declarat Dumitru Astăniloaie, șeful ISU București. 

Autoritățile recomandă cetățenilor să nu cadă victimă poftelor de sezon și să nu mai țină porcul în balcon, un loc total neadecvat pentru astfel de activități. „Trebuie să înțelegem că balcoanele din București sunt făcute doar pentru a crește găini, a ține ceva cauciucuri și câteva murături. Românii care doresc să crească porc ar trebui să se comporte civilizat și să-l țină în sufragerie, unde nu există riscuri de surpare”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 13.12.2016 18:27 Social

National Cinematografic