Crăciunul e aproape. În Berceni au căzut sute de balcoane, de la greutatea porcilor crescuți în ele

Mai multe echipe de pompieri dar și ambulanțe au fost chemate astăzi în București în cartierul Berceni, după ce câteva zeci de balcoane s-au prăbușit de la greutatea porcilor ținuți în ele. Intervenția a fost una dificilă, întrucât o parte din porci erau deja tăiați și pregătiți pentru pârlire.

„Am ajuns la locul accidentului cu trei autospeciale dar una a trebuit s-o trimitem înapoi ca să aducă niște gaz și niște paie. Asta pentru că cetățenii disperați s-au adunat în fața blocului și au cerut măsuri de urgență, să nu se irosească bunătate de porc. Am pârlit la ei aproape 8 ore, cu tulumba lângă să nu cumva să se răspândească focul”, a declarat Dumitru Astăniloaie, șeful ISU București. 

Autoritățile recomandă cetățenilor să nu cadă victimă poftelor de sezon și să nu mai țină porcul în balcon, un loc total neadecvat pentru astfel de activități. „Trebuie să înțelegem că balcoanele din București sunt făcute doar pentru a crește găini, a ține ceva cauciucuri și câteva murături. Românii care doresc să crească porc ar trebui să se comporte civilizat și să-l țină în sufragerie, unde nu există riscuri de surpare”. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

13 decembrie 2016 16:27
Citește mai mult despre: balcoane porci

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult