Craiova, singurul oraș european cu spital dedicat turiștilor mușcați de câini

Încă un prilej de mândrie la Craiova! După anunțul că orașul e cea mai căutată destinație turistică din Europa, primăria a comunicat că și serviciile publice din oraș sunt la standarde nemaivăzute în țara noastră. În Craiova există singurul spital destinat în exclusivitate turiștilor mușcați de miile de câini vagabonzi din oraș.

”Spitalul are 1000 de locuri la secția de mușcați și 600 de paturi la sfâșiați. Turiștii tăiați cu săbiile trebuie să meargă la spitalul de urgență, asta dacă nu cumva erau deja mușcați de câini când au fost tăiați cu săbiile, caz în care se pot duce la secția de mușcați”, precizează primarul Lia Olguța Vasilescu.

”Nici măcar Calcutta nu se poate lăuda cu așa ceva! S-a terminat cu perioada de tristă amintire când turistul era oblojit în vechiul spital. Acum sunt condiții moderne, au și secție de chirurgie plastică pentru turiștii care și-au pierdut o ureche sau bucăți din corp în atacurile câinilor. Spuneți-mi, la Paris există așa ceva? Sau la Londra?”, spune medicul chirurg Decebal Popescu, directorul Spitalului de Turiști Mușcați Craiova.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 aprilie 2022 16:38
Citește mai mult despre: Craiova maidanezi spital turiști

Comentarii 1 comentariu

  • Nici măcar la Târgu-Jiu nu au spital d-ăla 🙂

Alte articole

Vezi mai mult