Credeai că nu se poate nesimţire mai mare? După taximetrişti, mâine protestează şi parcagiii

După protestul taximetriştilor, alte categorii sociale pe care nu le suportă nimeni prind curaj! Mâine, în Piaţa Victoriei va avea loc un protest al parcagiilor, în cadrul căruia mai bine de 5000 de borfaşi mărunţi din centrul Capitalei vor cere condiţii mai bune de jecmănit oamenii cinstiţi.

Geani Vlădescu, liderul Confederaţiei Sindicale a Facilitatorilor de Parcare Locali şi Municipali (CSFPLM), a explicat, pe scurt, care sunt solicitările breslei sale: “Să ne dea şi nouă de-o cafea, mânca-ţi-aş, că e mai ieftin decât la subterană şi intri direct la club, boss, nu mai pierzi vremea”.

Dacă autorităţile nu se arată dispuse la dialog, sindicaliştii din parcagism ameninţă că vor zgâria o maşină a Guvernului, parcată de câteva zile în faţa Palatului Victoria.

Deşi, iniţial, bucureştenii s-au arătat revoltaţi de tupeul manifestanţilor, aceştia şi-au adus aminte că sunt conduşi de Dragnea şi Tăriceanu, faţă de care parcagiii din centru sunt nişte domni.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
26 aprilie 2017 17:04
Citește mai mult despre: Bucuresti parcagii protest taxi

Alte articole

Vezi mai mult