Credeai că scapi? Patriarhul nu te lasă! Enoriaşii care n-au fost la Înviere au cardurile blocate

Dacă nu ai participat acum o săptămână la slujba de Înviere, ai toate şansele ca Biserica Ortodoxă să-ţi fi pus o poprire pe conturi, după ce Patriarhul Daniel a declarat că e nemulţumit de prezenţa scăzută în biserici şi, evident, de încasările insuficiente.

Reacţia Bisericii a fost imediată. După o scurt telefon la BNR, toţi evazioniştii ortodoxiei au descoperit că nu se mai pot baza decât pe banii cash, iar cei care au mers la bancomat au avut parte de o surpriză mai incredibilă decât Învierea în sine.

„Avem dosare cu fotografii, avem documente de la STS despre SMS-urile trimise de cei rămaşi acasă. Avem probe. Să nu-i pună Dracu’ să se pună cu noi”, declară Patriarhul.

Românii pot scăpa de poprire doar dacă aduc la bancă o adeverinţă prin care dovedesc că nu au restanţe faţă de Biserica Ortodoxă şi sunt la zi cu contribuţia. Preoţii spun că măsura e bună, pentru că oricum românii ar fi folosit banii pentru a cumpăra ţigări, sau a-i pierde la păcănele.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
27 aprilie 2014 04:04

Alte articole

Vezi mai mult