Credeați că ați scăpat? După teleşcoală, pe TVR se ține teleşedinţă cu părinţii

E oficial! Ministerul Educației a convocat pentru seara acesta o teleședință cu părinții, pentru orele 19:00. Se va striga catalogul și vor fi discutate amplu problemele de comportament ale elevilor. În cadrul teleședinței se va face și un teledon prin care părinții vor putea achita anticipat telefondul școlii, prin card bancar.

Ce e mai grav e că mămicile sunt decise ca de data asta să participe și tații la ședință, și telecomanda va fi la ele. O mămică din Berceni va intra în direct și va spune răspicat că Matei dintr-a zecea B n-ar mai trebui să-i trimită dicpics lui George al ei, pentru că se supără și tatăl lui George, care nici nu e convins că aia e a lui Matei, că pare cam mare și va cere scăderea notei la purtare, că răspândește fake news.

Experții spun că diseară e posibil să batem recordul mondial la cearta cu cei mai mulți participanți, dar și la cel mai inutil fenomen din Univers, ședința cu părinții. Un lucru bun este că vor fi evitate păruielile. Disperați de ce-i paște, foarte mulți tați se gândesc deja să se expună la virus și să se ducă voluntar într-un centru de carantină, ca să scape de ședință.

Scris de TNR
18 martie 2020 11:03
Citește mai mult despre: scoala

Alte articole

Vezi mai mult