Credeaţi că sirienii sunt o problemă? În Grecia au fost văzuţi debarcând 100.000 de dothraki

Deşi fluxul de refugiaţi din Siria părea să se oprească, la graniţele Europei îşi fac apariţia noi şi noi imigranţi. Pe teritoriul Greciei, transmit autorităţile, au pătruns zilele trecute mai bine de 100 de mii de dothraki, a căror destinaţie finală pare a fi Germania.

Potrivit localnicilor, în zorii zilei de ieri a fost văzut debarcând din corăbii un khalasar uriaş, cu cai şi săbii încovoiate. “Dothraki păreau să fie conduşi de o femeie blondă – probabil o bulgăroaică sau albaneză care îi transportă în Europa contra unor sume de bani”, a comentat Vasilis Megalopoutsos, reprezentantul Pazei de Coastă greceşti.

Deşi temuţii sălbatici pretind că fug de războiul din Vaes Dothrak şi îşi doresc doar o viaţă mai bună în lumea civilizată, există voci care susţin că aceştia intenţionează, de fapt, să cucerească Tronul de Fier, ocupat în prezent de Angela Merkel, şi să-şi impună pe întreg continentul legile şi cultura.

“Dacă dothraki vor să locuiască în Europa, ar face bine să înveţe să mănânce cu furculiţa şi să se îmbrace în trening, ca noi. Mă îndoiesc că vor face asta. Şi chiar dacă se civilizează până la urmă, au adus deja cu ei o grămadă de dragoni, despre care se ştie că transmit malarie, febră West Nile şi Zika”, a avertizat Miguel F., xenofob portughez.

Scris de Vasile
28 iunie 2016 00:14
Citește mai mult despre: dothraki Game of Thrones imigranti refugiati Siria UE

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult