Viaţa în România devine insuportabilă! Nivelul exagerat al taxelor şi impozitelor a început să-i agaseze chiar şi pe cei mai relaxaţi cetăţeni, jucătorii de păcănele. Recent, aceştia au fost loviţi de o nouă înăsprire fiscală: ca să scoţi bani din aparat trebuie să-ţi pice acum 4 lămâi, nu 3, cum era înainte.viorel_lis_la_aparat_de_pacanele.jpg

“O lămâie era la stat, asta ştie orice jucător. O lămâie o lua patronul, una tu. Dar acuma două lămâi le ia statul, şi eu trebuie să bag mult mai mulţi bani ca să câştig la fel ca înainte. Asta înseamnă să-l sun iar pe fi-miu din Spania, să-i spun să-mi trimită nişte bani în plus luna asta, că e mă-sa bolnavă şi că nu mi-a venit pensia. Şi mie nu-mi place să mint”, spune Victor T, jucător la păcănele.

Jucătorii de păcănele sunt supăraţi că în timp ce joacă pe ecrane apar mesaje de la Fisc, de genul: "Du-te şi plăteşte impozitul pe apartament pentru a continua". Jucătorii spun că asta nu e democraţie şi că nici când erau angajaţi şi nu trăiau din ajutoare sociale nu se simţeau atât de umiliţi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 08.09.2016 13:44 Social

National Cinematografic