Viaţa în România devine insuportabilă! Nivelul exagerat al taxelor şi impozitelor a început să-i agaseze chiar şi pe cei mai relaxaţi cetăţeni, jucătorii de păcănele. Recent, aceştia au fost loviţi de o nouă înăsprire fiscală: ca să scoţi bani din aparat trebuie să-ţi pice acum 4 lămâi, nu 3, cum era înainte.viorel_lis_la_aparat_de_pacanele.jpg

“O lămâie era la stat, asta ştie orice jucător. O lămâie o lua patronul, una tu. Dar acuma două lămâi le ia statul, şi eu trebuie să bag mult mai mulţi bani ca să câştig la fel ca înainte. Asta înseamnă să-l sun iar pe fi-miu din Spania, să-i spun să-mi trimită nişte bani în plus luna asta, că e mă-sa bolnavă şi că nu mi-a venit pensia. Şi mie nu-mi place să mint”, spune Victor T, jucător la păcănele.

Jucătorii de păcănele sunt supăraţi că în timp ce joacă pe ecrane apar mesaje de la Fisc, de genul: "Du-te şi plăteşte impozitul pe apartament pentru a continua". Jucătorii spun că asta nu e democraţie şi că nici când erau angajaţi şi nu trăiau din ajutoare sociale nu se simţeau atât de umiliţi.

Scris de Ionut | Thursday, 08.09.2016 11:44 Social

National Cinematografic