Creşteri salariale consistente la Mega Image. Angajaţii primesc încă o pungă de seminţe

Chiar le pasă de angajaţii lor! Lanţul de supermarketuri Mega Image anunţă implementarea unor creşteri salariale majore. După un sondaj intern, angajaţii au putut opta între un covrig, o eugenie sau o pungă de seminţe, alegând punga de seminţe.

Pentru că e vorba de Mega Image, creşterea salarială nu e valabilă chiar pentru toţi angajaţii şi mai ales nu imediat. Există anumite condiţii care trebuie respectate, dacă angajatul vrea mărirea de salariu.

“Fie primesc punga de seminţe fizic la 15 zile lucrătoare după ultima zi calendaristică a lunii pentru care vor fi plătiţi, fie o pot primi pe loc, cu condiţia să facă 10 ore suplimentare neplătite în fiecare săptămână. Este 100% la latitudinea lor”, spune purtătorul de cuvând Mega Image, Robert Acrişor.

Mega Image răsplăteşte fidelitatea angajaţilor şi această creştere salarială va fi valabilă doar la angajaţii cu vechime de peste 1 an şi fără nicio sancţiune în acest timp, inclusiv sancţiunea de 10% din salariu pentru venit prea devreme la job.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 martie 2019 17:04
Citește mai mult despre: Mega Image salarii seminte

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult