Criminalul din 2 Mai fost lăsat liber după ce aparatul Șpagotest a arătat 100 de euro

Tânărul drogat care a omorât alți doi tineri cu mașina în 2 Mai a fost eliberat în această dimineață după ce anchetatorii l-au supus la noi texte anti-drog. Unul dintre ele, Șpagotestul, a început să arate valori ridicate, constant, de câte 100 de euro, ceea ce a dus la ridicarea măsurii arestării preventive.

„Procedurile prevăd ca atunci când Șpagometrul arată peste 100 că inculpatul nu mai prezintă probleme pentru societate. Acuma, în funcție de cât de mult a stat Șpagometru deschis vom ști și cât durează până la trimiterea în judecată și diversele comutări de pedeapsă până când îl lăsăm în pace, că e tânăr și are toată viața înainte”, a declarat șeful IGP, chestorul Dorin Solomon.

Tânărul a plecat de la sediul poliției cu o mașină decapotabilă, fără RCA și ITP, arătând curul pe geam jurnaliștilor adunați acolo. Ministrul de interne, Cătălin Predoiu, a declarat că acest gest este unul incalificabil și va deschide o ancheta pentru a afla cine a permis jurnaliștilor să stea pe trotuar în fața parchetului nebătuți.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 august 2023 13:51
Citește mai mult despre: 2 mai criminal politie spaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult