Criză de apă caldă în Regie! Ipoteză SF: un student la Poli are întâlnire cu o fată şi a făcut duş

De câteva zile, o misterioasă pană de apă caldă afectează căminele din Regie, transmit asociaţiile studenţeşti. Potrivit aceloraşi surse, administraţia nu avea – până de curând – nicio explicaţie plauzibilă.

În această dimineaţă, însă, un tânăr student la Poli din căminul Ţ3 a lansat o ipoteză absolut halucinantă: colegul său de cameră ar fi reuşit să-şi dea întâlnire cu o fată în carne şi oase, şi ar fi făcut un duş temeinic, consumând rezervele de apă caldă ale Regiei pe următorii 2 ani.

“Ştiu că e o situaţie absolut SF pentru întreaga Politehnică, dar l-am auzit cu urechile mele pe Decebal vorbind cu o fată la telefon”, spune studentul, aflat încă în stare de şoc. “Aşa se explică şi criza de apă caldă – căminele noastre pur şi simplu nu sunt proiectate pentru locatari care au viaţă sexuală şi vor să se igienizeze corespunzător.”

Colegul adaugă că nu ştie unde se află învinuitul Decebal Popescu în acest moment: “Probabil la cofetărie, unde îşi dau oamenii întâlnire!”.

Dacă administraţia căminului confirmă că pana de apă caldă ar fi fost cauzată de duşul acestuia, tânărul ar putea fi obligat să re-umple boilerul Regiei pe cheltuiala lui. “Un preţ mic! Eu aş umple şi o cisternă dacă aş şti că asta mi-ar da o şansă să cunosc o fată în persoană…”, oftează colegul lui “Don Juan de la Poli”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
13 mai 2015 12:05

Alte articole

Vezi mai mult