Mineralierul „Răscoala de la 1907” a intrat într-un amplu program de modificări de urgență în vederea trimiterii unei misiuni umanitare în Australia. Țara noastră va trimite un vapor întreg de doctorate pentru a compensa penuria de hârtie igienică din țara de la antipozi.

mineralier-filme-romanesti.jpg

„Cu ocazia asta încheiem și tot scandalul ăsta cu doctoratele plagiate, doctoratele ținute la secret sau alte doctorate. Vom putea face o faptă bună cu ele și peste ani și ani ne vom mândri cu asta. Dacă nu ar avea hârtie, australienii ar ajunge să se șteargă la cur cu koala, și asta ar duce la dispariția speciei sau, mai rău, la apariția uneia care pute foarte urât”, a declarat viceamiralul Andrei Pleșa, de la Misiunea Navală de Salvare Română.

Este estimat că vaporul va pleca din portul Constanța la finalul acestei săptămâni, după ce se fac toate verificările de rigoare și sunt scoase ultimele transporturi de cocaină din el. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 06.03.2020 14:40 Social

National Cinematografic