Criză demografică în România! Doar 1% din bărbaţi arată ca Legolas, restul, ca Gimli

Deși se vorbește de ani de zile despre criza demografică din România, nimeni n-a avut curajul până acum să spună explicit care e principala ei cauză. A făcut-o însă recent reputatul bărbat Decebal Popescu, care nu are niciun dubiu: natalitatea s-a prăbușit pentru că bărbații românii sunt urâți cu spume.

”Româncele nu mai fac copii nu din rațiuni sociale, profesionale sau mai știu eu de care”, a explicat Decebal Popescu. ”Nu, ele nu mai fac copii pentru că bărbații noștri sunt extrem de urâți, 99% dintre ei zici că-s Gimli. S-a umplut țara asta de bărboși de-o înălțime îndoielnică, care se mai și cred Don Juan. Or, femeile vor bărbați care arată ca Legolas, sau măcar ca Aragorn, nicidecum ca Gimli.”

Reputatul bărbat spune că degeaba avem noi femei frumoase dacă bărbații români arată precar. ”Nici măcar nu e vorba despre faptul că majoritatea bărbaților români sunt uluitor de proști în relația cu femeia, deranjant este modul în care ei arată. Degeaba ești tu frumoasă dacă tatăl copilului e un Gimli de bărbat, că o să te trezești cu un copil urât. Așa că multe femei preferă să nu facă copii deloc decât să riște vreun urât”, a explicat Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
23 octombrie 2019 18:10
Citește mai mult despre: barbat femeie

Alte articole

Vezi mai mult